Besiktning av fläktar på onsdag, den 7 november

Som vi informerat om genom e-post, kommer det att genomföras en OVK (obligatorisk ventilationskontroll) på onsdag. Tiden är kl. 11-15. OVK innebär att en besiktningsman måste komma in i alla lägenheter för att mäta luftflödet över spisen och i badrummet/badrummen.

Innan kontrollen behöver ni tvätta och dammsuga fläktfilter och fläkttrumma (så långt det går). Besiktningsmannen behöver inte in i fläktskåpet om det inte är så att det är dåligt luftflöde. Dra ur sladden vid rengöring. Instruktion för rengöring av ventilationsfläkt finns på hemsidan

Ni som inte är hemma kan lämna nycklar till Johan Skog i nr 7. Märk nyckel med ditt gatunummer.

Hälsningar styrelsen

Trädfällning

I allhelgonahelgen, den 3-4 november, kommer två trädfällare ta ner några träd på platsen där ett träd rasade tidigare i år.

Två trädvårdare har varit här och tittat på trädens kondition och läge. Styrelsen har bestämt att ner träden eftersom vi ser till säkerheten i första hand. I en stor asp, som idag är skadad och redan vissen i toppen, kommer de att spara en hög stubbe och såga ut fågelholkar i stammen.

Gårdsstädning

Hej, hej!
Boka lördagen den 20 oktober. Då ses vi i vanlig tid kl. 10.00 för att snygga till på gården. Vi avslutar med korvgrillning och fika framåt lunchtid. Har du några önskemål om vad vi ska göra på städdagen så hör av dig till någon i styrelsen.

Hjärtligt välkomna!

Styrelsen