Info om yttertrappor

Hej alla medlemmar

Som ni vet jobbar vi i styrelsen hårt med att få en entreprenör som kan renovera våra yttertrappor men det har tyvärr inte gått så bra. I dagsläget har vi en enda offert men den är på ett alldeles för högt belopp. Vi kommer därför fortsätta arbetet att hitta en entreprenör men då det kommer att ta ett tag så behöver vi göra något själva under tiden.

Vi kommer därför att i egen regi göra det mest akuta underhållet för att fästa lösa trappsteg etc och kommer att ordna särskilda aktiviteter runt detta i vår och kommer då att behöva lite hjälp från er medlemmar. Vi återkommer med mer information när det blir dags.

För att få ordning på planeringen av arbetet är det bra om ni meddelar styrelsen om ni tycker att er trappa behöver akuta åtgärder. Vi vet redan om några trappor som är riktigt dåliga och kommer också att gå runt och titta igen men det skadar inte att ni meddelar oss vad ni tycker ändå.

mvh
Styrelsen