Senaste nytt från styrelsen, oktober

Städdagen
Tack för alla fina insatser under städdagen!

Underhåll av Balkonger – Inventering av dåligt trä
Alla balkonger kommer att åtgärdas av snickaren till våren. Inför renoveringen ska dåligt trä inventeras och dokumenteras för att kunna lämnas över till snickaren. Vi ber därför alla hushåll med balkong att meddela styrelsen alla sprickor och allt ruttet trä så snart som möjligt. Kläm och känn gärna om träet är mjukt.

Arbetsgruppen för färgsättning
En arbetsgrupp startades under städdagen. Om du inte var med på städdagen och vill vara med i arbetsgruppen så kan du kontakta någon i styrelsen. Gruppens första möte är inom kort.

Stadsnät – fiber
Stadsnät väntar fortfarande på gräv- och schaktningstillstånd hos kommunen, vilket tydligen är på gång inom kort. Troligen kommer Stadsnät inte kunna använda befintliga kanaler/rör för installationen utan behöver gräva ner fibern. I så fall kommer de att gräva ner fiberkabeln på baksidan av våra hus för minimal påverkan på framför allt asfalterade ytor. De har fortfarande ambitionen att det ska vara installerat och klart innan årsskiftet. Vi håller tummarna och fortsättning följer.

Hälsningar Styrelsen