Höstens aktiviteter

Hej!

Hoppas ni alla har haft en skön sommar! Nu startar vi upp höstens aktiviteter.

Boule
Torsdagen den 21/9 drar vi igång med Boule igen. Vi ses vid boulebanan kl. 18.00. Alla är välkomna, gamla som unga. Alla kan vara med.

Städdag
Boka in lördagen 
den 21 oktober kl. 10-12 i almanackan. Då samlas vi för höstens gemensamma städdag. Det kommer att finnas en släpkärra och ett lass med jord. Vi fixar som vanligt med det som behöver göras på gården, men syftet är också att få träffas och umgås runt grillen och kaffebordet. Kl. 12 är grillen igång och kaffet är varmt, så kom och var med! 

Facebookgrupp
Vi vill påminna om att vi har en FB-grupp där man kan vara med om man vill. Det är en sluten grupp för oss medlemmar i Brf Rönninge källa. Där kan man dryfta allt man vill, ställa frågor och komma med idéer i vänskaplig anda. Skicka ett mail till Anette eller be att få gå med via FB så bjuder hon in er! Har man inte FB eller inte vill vara med så går det förstås bra att kontakta oss i styrelsen via mail eller telefon, våra uppgifter finns på anslagstavlorna. 

Välkomna!

Miljörummet

Hej allihopa!

Här är en liten påminnelse om vad som gäller i miljörummet så att vi håller det så städat och snyggt som möjligt. 

  • Endast förpackningar som kommer från hushållen skall slängas i containrarna. 
  • Stora emballage från saker vi köper får vi snällt åka till återvinningen med, det är inget som SRV ska ta hand om.
  • Ta isär och platta till kartonger och förpackningar. Då får det plats mer i containern.

Av någon anledning har de inte tömt glas på ett tag och då är det inte så bra om vi ställer hela golvet fullt med flaskor. Avvakta med att lämna glas i miljörummet tills de tömt, alternativt lämna till återvinningen.

Om vi hjälps åt blir det mycket bättre!    

Mvh styrelsen

Information från styrelsen

Städdagen
Styrelsen tackar alla för en trevlig gemensam städdag som avslutades med korvgrillning, fika och Boule-spel!

Torsdagsboule
Vi kommer vi att ha en stående tid för boulespel för alla som vill vara med, instruktioner för spelet kan ges till er som vill lära sig. Alla kan vara med, unga som gamla! Klot finns att låna i föreningen. Välkomna!
Tid: torsdagar kl. 18.30.

Facebookgrupp
Vi har skapat en sluten Facebookgrupp för Brf Rönninge källa för de som vill vara med. Där kan vi på ett lättsamt sätt kommunicera med varandra, diskutera saker eller komma med förslag och idéer i vänskaplig anda. FB-gruppen heter ”Brf Rönninge källa”. Bara vi medlemmar kan ansluta sig och se vad som diskuteras i gruppen. Sök upp BRF Rönninge källa och anslut er eller kontakta Anette så skickar hon en länk med inbjudan. För er som inte vill ansluta er, ser vi i styrelsen förstås fortfarande fram emot en öppen kommunikation via telefon och/eller mail. 

Informationen på anslagstavlorna
Vi kommer att komplettera styrelsens kontaktuppgifter med våra mail-adresser på anslagstavlorna.