Inbjudan till glöggmingel mm

Glöggmingel
Vi önskar er alla välkomna till glöggmingel på gården. Vi värmer oss både ut- och invändigt med brasa och varm glögg. 

Tid: Söndagen den 5 december kl. 15.00
Plats: Grillplatsen

Välkomna!


Målningen av våra hus
Målningen är nu klar, förutom vissa detaljer som målarna skall åtgärda. Det återstår också vissa snickerier som vi får ta till våren i det normala underhållsarbetet. Budgeten höll. 

Inglasade balkonger 
Alla medlemmar som har inglasade balkonger måste se över konstruktionen då den måste förstärkas för att orka med de tunga glasrutorna.

Vicevärd
Det är inte någon i föreningen som har anmält intresse för uppdraget som vicevärd. Lasse kommer därför att skicka ut offertförfrågan till en extern fastighetsskötare.

Grannsamverkan
Många föreningar har grannsamverkan för ett tryggare område, detta finns att läsa om på vår hemsida bland annat. Vi vill nu efterfråga intresse för att starta igång detta i vår förening. Vi behöver någon som vill vara kontaktperson i denna fråga. Tag kontakt med oss i styrelsen.

E-postmeddelanden via Fastum
Föreningsmeddelanden som skickas via Fastum ska gå ut till alla medlemmar som har anmält en mailadress, men det verkar fallera ibland. Om det är någon som inte får medlemsinformationen, kontakta sekreterare Anette på anettefo@hotmail.com. 

Hälsningar styrelsen 

 

Om höststädning och tv

Hej alla!

Äntligen ska vi kunna ha en trivsam städdag med gemensamma aktiviteter och lite gott att äta och dricka. Boka in lördagen den 16 oktober kl 10-12 i almanackan. Mer information kommer.

Tele2 har köpt Comhem. Från 15 september återförs TV10 i basutbudet och TV6 utgår.

Vänliga hälsningar styrelsen

Jordsäckar och målning

Hej!
Det blir mycket information nu och vi ber er att i första hand ha koll på mejlen och läsa igenom noga. 

Söndagsarbete
Vi behöver hjälp av några starka personer att sprida ut jordsäckarna på vårt område. Kom ut på söndag kl 16:30 om du har möjlighet att hjälpa till att bära. Mottages tacksamt!

Målningsinfo

  • Markiser som ej kan tas ner kommer täckas av målarna så gott det går. De tar dock INTE ansvar för om det blir färg/åverkan på dem.
  • Kom ihåg att ta bort saker som kan vara i vägen för tvätt och målning,
  • Ta ner era brevlådor. Det blir så mycket enklare för tvätt och målarkillarna att göra ett bra jobb.
  • Uteplatser på bottenvåning: trallplankan närmast fasaden ska tas bort, så de kan måla fasaden ända ner.
  • Det första garaget är nu tvättat och klart, ni kan ställa in bilarna där igen. Vi kommer att tala om i förväg, ca 1-2 dagar innan, när det är dags att måla insidan av garaget.
  • Garage nr 2 tvättas imorgon torsdag. Det ska vara tomt fr.o.m. kl. 07.00.

Tidplan
Den preliminära tidsplanen är att fasaderna kommer att vara klara senast i mitten på augusti. Det som återstår då är fönsterna, de kommer att bli klara senast nov/dec. Detta då målarna även har andra uppdrag. 

Besiktning
Kvalitetssäkring av genomfört arbete: När första huset är målat (husnummer 1-7) kommer det att göras en besiktning av all målning. Därefter går vi vidare till nästa hus o.s.v.

I samband med tvättning så inspekteras all träfasad, balkonger, mm. för att se om plankor ska bytas ut i samband med målningen.

Mer information kommer löpande. Kontakta oss vid eventuella frågor!
Hälsar styrelsen