Boulebanan är klar!

Som ni kanske har sett så är boulebanan på plats och klar att använda. Föreningen har köpt in två uppsättningar med klot som finns att låna i trädgårdsförrådet. Efter avslutat spel krattar man banan så att den är redo att användas av nästa glada gäng. 

Ha så trevligt önskar styrelsen!

Sommartider hej hej sommartider

Vi vill återigen påminna den medlem som har ställt ut ett hemmagym i miljörummet, att själv frakta bort det då ingen annan medlem tycks vilja ha det. Vi kan tyvärr inte ha miljörummet som ett ”bortskänkesrum”. Det finns det inte utrymme för. Endast böcker som får plats på hyllan får förekomma.

Nu närmar sig sköna semestertider och det kan vara bra att meddela sin/sina närmaste granne/ar att man blir borta en längre period. Så kan vi hjälpas åt att hålla lite koll åt varandra.

Styrelsen önskar er alla en skön och trevlig sommar!

Sommarhälsningar från styrelsen

Kallelse till föreningsstämma 6 april 2022

Kallelse till årsstämman har gått ut till alla med e-post eller meddelande i brevlådan. Vi hoppas på stor uppslutning och börjar mötet med att äta och dricka lite gott tillsammans. Det kommer att serveras smörgåstårta samt dryck. Om ni har någon allergi så meddela någon i styrelsen det i god tid.

Dag: onsdagen den 6 april
Tid: kl 18.30
Plats: villa Skönvik
Motioner: motioner ska var styrelsen tillhanda senast den 28 februari

Kallelsen med dagordning för föreningsstämman 2022.

Välkomna önskar styrelsen!