Tack alla för en jättetrevlig städdag!

Det var stor uppslutning på städdagen trots att regnet hängde i luften och inte kunde vänta tills vi hade grillat och var helt klara. Mycket blev gjort och det blev jättefint på gården, i carportar och i soprummet.

Gräsklippning
Nu är det dags att börja klippa gräset igen, bensin till gräsklipparna finns i förrådet. Om bensinen tar slut kan vem som helst köpa ny och lämna kvittot till någon i styrelsen så får ni tillbaka för utlägget. Lämna inte tanken tom till nästa person som ska klippa gräset.

Boule
Vi drar igång boule-spelet på vår fina boule-bana. Vi kör torsdagar kl. 19.00. Kom och var med! Om man inte spelat tidigare så går vi igenom reglerna innan. Alla kan vara med, ung som gammal. Välkomna!

 Hälsningar styrelsen

Gästparkeringarna

Som ni har sett är det inte längre förbjudet att parkera på våra gästparkeringar, då vi hoppas att vi inte behöver plats för mer snö.

De två platserna som är gästparkeringar är just gästparkeringar och ska inte användas av oss medlemmar för våra extra bilar. Vi har bara två platser och det är ju trevligt att kunna erbjuda våra gäster en plats att parkera på.

Hälsar styrelsen 

Vårens städdag, observera nytt datum

Det drar äntligen ihop sig till vårens städdag!

Vi har varit tvungna att flytta fram städdagen en dag, till söndagen den 5 maj kl. 10-12.

Då tar vi tag i vårstädning av gården efter behov, bland annat sopar vi som vanligt carportarna. Därför behöver vi flytta våra bilar före kl. 10.00 på söndagsmorgonen. Ni kan ställa bilarna på förskolans parkering.

En släpkärra kommer att vara tillgänglig för ris och annat..

När vi är klara med arbetet tänder vi grillen och äter, fikar och har det trevligt tillsammans.

Vi håller tummarna för fint väder. Välkomna!
hälsar styrelsen