Höststädning

Hej!

Alla är välkomna till en lite annorlunda städdag lördagen den 17 oktober kl 10:00. Den inleds med lite gemensam information, därefter hjälps vi åt att göra fint på innergården. Släpkärra kommer att finnas där vi kan slänga kvistar mm. Vi kommer också att ta upp frågan kring en gemensam boulebana.

Vi får alla tänka på att hålla avstånd och så klart bara delta om vi är symtomfria. För er som tillhör någon riskgrupp är det självklart frivilligt att delta. På grund av omständigheterna ställer vi in korvgrillningen och fikat.

Väl mött!
Hälsar styrelsen

Lite blandad info från styrelsen

Tack till alla som klippt och rensat på vår gemensamma gård i sommar. Bra jobbat!

Höststädning på gården
Styrelsen planerar för en gemensam städdag den 17 oktober. Mer info kommer. 

Katter
Vad gäller katterna på gården så förs en kontinuerlig diskussion om detta inom styrelsen. Vi vill påminna alla barnfamiljer om att se till att nätet på sandlådan läggs på efter avslutad lek. Styrelsen ser också över en bättre lösning på nätet – så att nätet inte ligger mot sanden. Då några nya katter har flyttat till vår förening ombeds alla kattägare att ta kontakt med Anette för att samordna ”kattgruppen ”. Mejla till: anettefo@hotmail.com.

Ny kulör på husen
Som ni säkert har sett så har det målats upp två förslag på färgsättning av våra hus på ena garagelängan. Styrelsen kommer att kalla till en extrastämma för att rösta mellan dessa förslag. Mer info kommer inom kort tillsammans med en formell kallelse.

ComHem
Slutligen vill vi passa på att påminna om att ComHems analoga TV-sändningar upphör från och med den 8 september.

Inställd städdag 25 april

Hej Alla!

Eftersom vi fortfarande är uppe i en viruspandemi har vi i styrelsen beslutat att ställa in vårstädningen som var planerad till på lördag. Vi bedömer att den kan vara svår att genomföra utan att vi får närkontakt med varandra. Under nuvarande förutsättningar bör vi inte heller träffas kring eldstaden för att grilla korv och fika. I år har vi inte så mycket större saker som vi absolut måste göra just nu. Lite arbete finns, men det kan lösas på annat sätt.

Det är tråkigt att ställa in aktiviteter då vi träffas och kan ha trevligt tillsammans. Vi hoppas att det är möjligt att ses som vanligt till höststädningen. Då får vi ta igen det vi förlorar under våren med lite mer festligheter än vanligt.

Med vänlig hälsning styrelsen