Gott nytt år!

Årsstämma 
Styrelsen vill informera om att årsstämman kommer att bli under april månad. Eventuella motioner skall vara inkomna före utgången av februari månad.

Mer information kommer framöver.

Bostadsrättstillägg
Vi vill också påminna er om att teckna bostadsrättstillägg i era hemförsäkringar då detta inte längre ingår i föreningens försäkring.

Vi medlemmar måste uppdatera våra hemförsäkringar

Hej Alla!

Styrelsen ser över alla kostnader vi har i föreningen. Turen har kommit till försäkringen som vi idag har med IF. Under hösten har vi tagit in offerter från åtta olika försäkringsbolag och ser att vi kan få samma försäkringsskydd från konkurrenter till IF, med en betydande lägre kostnad. Därför har vi beslutat att byta bolag. Det som också har framkommit i diskussionerna med försäkringsbolagen samt rekommendationer från sakkunniga är att vi inte ska ha ett kollektivt bostadsrättstillägg. I texten i dokumentet vi länkar till ser ni Fastums rekommendation som ligger till grund för vårt beslut att ta bort det kollektiva bostadsrättstillägg som vi har idag.

Det betyder att varje enskild medlem måste ta kontakt med sitt försäkringsbolag och göra en förnyelse av hemförsäkringen med att lägga till ett bostadsrättstillägg senast den 31/12 -22.

Fastums rekommendation till bostadsrättsföreningar

Hälsningar Styrelsen Brf Rönninge Källa