Ett nytt spännande år!

Styrelsen önskar er alla ett Gott Nytt 2022!

Tack alla medlemmar för ett gott samarbete under arbetet med ommålningen. Vi har klarat budgeten för målningen med bravur!

Så snart det blir vår kommer vi att påbörja projektet med att anlägga en boulebana på innergården. Vi ser fram emot många trivsamma träffar med boulespel och gemenskap. Vid intresse av att delta i planeringen, kontakta Lasse ordföranden.

Vi har ett fortsatt TV-basutbud via Tele 2 (tidigare Com Hem ) i föreningen.

SRV levererar inte längre komposteringspåsar. Dessa får vi fortsättningsvis hämta på Konsum i Rönninge centrum eller på biblioteket i Salem. För tillfället finns ett litet lager i soprummet men sedan får var och en hämta sina påsar. 

Årsstämman är planerad till tisdagen den 5 april kl. 18.30. Formell kallelse kommer senare. Motioner skall vara inkomna senast den 28/2.

Mvh Styrelsen