Nyheter och uppdateringar från styrelsen

  • Åtgärderna från OVK-besiktningen är klara. Ett antal fläktmotorer har bytts ut, och dess lägenhetsinnehavare har fått tystare fläktar.
  • Datum och tid för årsstämman är satt till torsdagen 4 april, kl. 18.30 i Villa Skönvik. Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 11 mars. Kallelse kommer att gå ut i god tid innan mötet och enligt stadgarna.
  • Datum för vårens höjdpunkt, städdagen, är lördagen den 11 maj. Vi återkommer med mer information när det närmar sig. Alla är välkomna!
  • Uppdatering från Stadsnät: 16 st från vår förening har skrivit på för fiber. Kampanjen körs förmodligen en månad till innan den stängs, så det finns fortfarande möjlighet för de som tvekar. Hör av er till Stadsnät med frågor. Kontaktinformation finns i materialet som har lagts i respektive brevlåda.

Snö

Vi påminner om att gästparkeringsplatserna inte kan användas när det är mycket snö eftersom den skottade snön från carportarna behöver tippas där. Skyltar om parkering förbjuden är uppsatta och nu även bockar som förhoppningsvis tydliggör att man inte kan använda dessa platser vintertid. 
 
Tipsa era nära och kära om att man t ex kan parkera på Rönninge förskolas parkering kvällar och helger. 
 
Det är ju tyvärr inte jättebra att stå utmed vägen heller eftersom det är svårt att skotta vägen ordentligt då.
 
Hjälp gärna varandra att skotta vid behov! I sandlådorna finns sand och salt, bara att hämta!
 
 
Vänliga hälsningar styrelsen