Information om målning

Arbetet med att måla om våra hus kommer att inledas vecka 23. Då kommer husen att tvättas och målningsarbetet börjar mot slutet av veckan.

Nästa vecka kommer mer detaljerad information, bland annat om vad var och en behöver förbereda.

Lite blandad info från styrelsen

Årsstämma
Stämman är planerad till torsdagen den 17 juni och vår förhoppning är att den kommer gå att genomföra. Är det inte möjligt kommer stämman skjutas till efter sommaren.

Säkerhet vid carports
Nu när vi har mycket barn i föreningen, vilket är jätteroligt, ber vi alla att vara extra observanta vid parkeringen. Ett litet barn är lätt att missa när man backar ut en bil (även om det självklart är föräldrars ansvar att hålla uppsikt).

Gästparkeringen
Dessutom en påminnelse om att vår gästparkering är till för just våra gäster. Medlemmar med flera bilar får parkera på gatan eller vid förskolan.

Gräsklippning
Från och med nästa vecka. Se Klipp- och rensschemat.

Stenar i gräsmattan
Påminnelse om att det blir bekymmer med alla stenar som kastas ut i gräsmattan. Föräldrar, prata gärna med era barn om detta och/eller gå ut och plocka sten tillsammans.

Soprummet
Sopbehållarna kommer successivt att tvättas så att de blir fräschare!

Klipp- och rensschema för sommaren 2021

Från och med vecka 20 hjälps vi åt med att klippa gräs och rensa ogräs på gården. Notera när det är er tur och var ni ska klippa eller rensa, dvs på de gemensamma ytorna. Funkar inte den vecka ni fått så byt med en granne. För eventuella frågor hör av er till någon i styrelsen.

Med önskan om en solig och fin sommar! 
Hälsningar styrelsen gräsklippning