Information från styrelsen

Städdagen
Styrelsen tackar alla för en trevlig gemensam städdag som avslutades med korvgrillning, fika och Boule-spel!

Torsdagsboule
Vi kommer vi att ha en stående tid för boulespel för alla som vill vara med, instruktioner för spelet kan ges till er som vill lära sig. Alla kan vara med, unga som gamla! Klot finns att låna i föreningen. Välkomna!
Tid: torsdagar kl. 18.30.

Facebookgrupp
Vi har skapat en sluten Facebookgrupp för Brf Rönninge källa för de som vill vara med. Där kan vi på ett lättsamt sätt kommunicera med varandra, diskutera saker eller komma med förslag och idéer i vänskaplig anda. FB-gruppen heter ”Brf Rönninge källa”. Bara vi medlemmar kan ansluta sig och se vad som diskuteras i gruppen. Sök upp BRF Rönninge källa och anslut er eller kontakta Anette så skickar hon en länk med inbjudan. För er som inte vill ansluta er, ser vi i styrelsen förstås fortfarande fram emot en öppen kommunikation via telefon och/eller mail. 

Informationen på anslagstavlorna
Vi kommer att komplettera styrelsens kontaktuppgifter med våra mail-adresser på anslagstavlorna.