Höstens aktiviteter

Hej!

Hoppas ni alla har haft en skön sommar! Nu startar vi upp höstens aktiviteter.

Boule
Torsdagen den 21/9 drar vi igång med Boule igen. Vi ses vid boulebanan kl. 18.00. Alla är välkomna, gamla som unga. Alla kan vara med.

Städdag
Boka in lördagen 
den 21 oktober kl. 10-12 i almanackan. Då samlas vi för höstens gemensamma städdag. Det kommer att finnas en släpkärra och ett lass med jord. Vi fixar som vanligt med det som behöver göras på gården, men syftet är också att få träffas och umgås runt grillen och kaffebordet. Kl. 12 är grillen igång och kaffet är varmt, så kom och var med! 

Facebookgrupp
Vi vill påminna om att vi har en FB-grupp där man kan vara med om man vill. Det är en sluten grupp för oss medlemmar i Brf Rönninge källa. Där kan man dryfta allt man vill, ställa frågor och komma med idéer i vänskaplig anda. Skicka ett mail till Anette eller be att få gå med via FB så bjuder hon in er! Har man inte FB eller inte vill vara med så går det förstås bra att kontakta oss i styrelsen via mail eller telefon, våra uppgifter finns på anslagstavlorna. 

Välkomna!